ПОКЛОН и благодарност на всички светли умове, учители и будители, посветили живота си на знанието!

Великите умове, освен с отдаденост към делото си, невероятна целеустременост и структурирани знания се славят с мъдростта си и голямо си чувство за хумор.

За това съм сигурна, че няма да се разсърдят, ако използвам рисувани образи за тях в сайта и с усмивка и намигване представя по съвременен начин техните знания и умения, чрез професионалните им CV-та.

Исках тази публикация да я създам много по-късно, за да не помислите, че сте попаднали на детски сайт с шарени картинки. Исках да публикувам подготвените над 150 разнообразни статии и тогава да пусна и тази.

Да, ама Не! Все нещо се случваше и не мога нито една от създадените публикации да я поставя в сайта. Все нещо ме спира, нещо се обърква, или нещо се отлага или нещо се бави, или нещо друго става…

Тогава си казах, предавам се, може някой да го нарече детско, може да не ме разберете правилно, може да изглежда наивно и незряло, след моите 30 години неспирни семинари и обучения по цял свят, но създавам тази статия и тогава започвам да публикувам всички останали …. и нещата започнаха да се подреждат и случват:)

Сякаш древните майстори с усмивка и закачка искаха да се материализират в това пространство за теб и мен :)

В тази статия представям петте основни помощника на сайта – мъдреци и учители от древни времена и изключителни специалисти в техните области:

Падме – консултант астролог;
ДжуГе Лян – Ци Мън Дун Цзя майстор, създател на империи;
Мастер Лео – потомствен майстор по Фън Шуй;
Каличакра – пазителката на тайните и енергията на Времето;
Питагор – древен философ, оратор, вдъхновител и мислител, изследвал вибрационните кодове на цифрите.

От този момент нататък, в публикациите, когато видите техните образи, ще знаете към коя наука се отнася статията и кой е моят мъдър помощник и съветник. Ще има публикации с два или трима майстори, значи тази статия се отнася към техните науки.

Бързам до допълня, че всеки от Майсторите е или сборен образ на древни учени или вдъхновен от действително съществуваща личност.

Освен това, всеки от Майсторите е свързан с наука и енергиен елемент. Те ще посочат това в своите CV-та. И така, започваме.

АСТРОЛГИЯ, елемент ДЪРВО: Всички нюанси на зеленото и светло синьо:
На тази страница ще разбереш, че Астрологията е дадена на децата на Боговете преди 13 000 години…всъщност, тогава хората бяха вече готови и можеха да работят с небесните енергии. Хората и тогава, както и сега могат да управляват съдбите си, стига да поискат да научат повече за тях. И така да се представя:

ЦИ МЪН ДУН ЦЗЯ, елемент ОГЪН, цвят червен, розов, пурпур:

ДжуГе Лян: Моята наука в древността главно е била свързана с войната и военните стратегии. Но тя носи огромна мирна сила, защото това, което може да прави рани, това може и да лекува рани.

Приложенията на Ци Мън Дун Цзя са огромни, покриват всяка област на живота, но от военното направление са се съхранили знанията за енергийните коридори на силата и необятните им възможности – това са активациите по Ци Мън Дун Цзя.
След като са запознаш с нашите CV-та можеш да прочетеш повече за активациите ТУК или да си поръчаш от ТУК:

ФЪН ШУЙ, елемент ЗЕМЯ, цвят жълт, кафяв, охра, оранж:
Този образ е вдъхновен от мой учител по Фън Шуй, при който съм учила за приложението на Водните формули.

Действително той е 13-то поколение майстор. В такива семейства са съхранени традиции и знания на 1000 и повече години лични наблюдения и обобщен опит.

Мастер Лео казва: Домът, в който живееш, офисът в който работиш, физическото пространство, в което престояваш систематично повече от 4 часа всеки ден – формира – минимум 30% от съдбата ти.

Всеки обичащ себе си човек, трябва да знае как му влия домът на здравето, парите, любовта. На тази страница има повече за моето изкуство.

ВРЕМЕ и КАЛЕНДАР, елемент МЕТАЛ, цвят бял, сив, златист, сребрист:

Хората обичат да казват: “Всички се страхуват от Времето, а Времето се страхува от Пирамидите…”

Не е така, аз не се страхувам от нищо, защото имам много специални качества, за които ще прочетеш в моето професионално CV. Даже с част от моите знания бяха създадени пирамидите в Египет и по целият свят!

След това си поръчай “ЛИЧЕН календар на Успеха”, за да управляваш ползотворно своето лично и безкрайно ценно време.

Може да надникнеш и ТУК, за да прочетеш за моите необятни възможности!

ЦИФРОЛОГИЯ, елемент ВОДА, цвят наситено син, тъмно син, виолет, черен:

За този древен майстор на знанието е написано толкова много, че почти нищо ново няма какво да се каже….освен, че е владеел магията на словото, цифрите и мистериите на преобразуването.

Огромният му талант е бил във великата му дарба на ВДЪХНОВИТЕЛ и МОТИВАТОР. Той е посял семената на развитието в Европа на астрономията, математиката, философията и може би първият древен учен, който успява да открие смисъла на живота и сътворението, чрез вибрациите на цифрите.

За съвременното приложение на тези древни знания може да прочетеш тук.

Да си изчислиш безплатно личната цифрологична карта след като си направиш профил и да разбереш повече за себе си можеш от тук:

Практикуващ преподавател и консултант от 1996 г. Областите, в които работя:
Ци Мен Дун Цзя, Фън Шуй, Цифрология, Източна астрология, Ароматерапия и Цветотерапия с цветни есенции.
Във всяка ситуация търся индивидуално решение. Отговарям на конкретни въпроси. Ела на обучение или поръчай консултация.


Автор: Миглена Горанова
ЗЕМЯ 681