Какво в действителност ти казват Звездите?

Има голяма част от астрологичните школи, особено в Индия, които твърдят, че всичко в хороскопа е предопределено и нищо не трябва да се променя, а само да се изживее.

А това е така, къде тогава изчезва нашата свобода на избора?

Защо при хора родени на една и съща дата в един и същи час и минута, животът им протича по различен начин?
Къде преминава тънката граница между свободата на избора и предопределеността на събитията и как може да ползваме това в своя полза?

Като начало: Какво е хороскоп и натална карта?
Аз обичам да казвам, че това е “рамковият договор” на твоят живот. Възможности, таланти, умения, твоят характер и направления за реализация.
Т
.е. това е основният софтуер, с която ти идваш на земята и план програма за действие в този живот с много варианти в нея.

В астрологичната карта са заложени стартовите възможности и вариантите за тяхното проявление. За това е много важно да знаеш с какъв арсенал от инструменти разполагаш, кога и как да ги ползваш в своя угода.

Наталната карта е като сценарият на твоя филм. И както във всяка добра история има:
1. Участниците. Главен герой – ТИ самият, други по-малко, но също главни герои, второстепенни герои, лошите и добрите герои в твоят филм.
2. Обстановката на действието, сценичните декори и ключовите моменти за действие. Т.е. държава, град, физическо пространство, семейна и социална среда.
3. Събитията – които главният герой (разбирай – ТИ) ще преживее. Начало, среда и край на историята.
4. Конфликт – т.е. какви проблеми ще разрешава главният герой в своя житейски филм.
5. Как се решават проблемите в историята. Какви са най-добрите методи за решаване на конфликтите.
Всичко това е посочено в твоят “рожден хороскоп” или “натална карта”.


Към “рамковият договор” на твоят живот
се добавя влиянието на Социума и Фън Шуй.
Социум – родители, приятели, възпитатели, преподаватели, ментори и влиятелни лица в твоят личен свят.

Манталитетът на средата, в която живееш, твоите духовни и религиозни убеждения.

Пространството, в което живееш – защото физическия климат и обстановка в Хавана е различна от физическият климат и обстановка в Калкута, Дубай, Пловдив или Лондон.

Това се има предвид под влияние на Фън Шуй – т.е. енергиите на природните обекти и енергиите на създадените от хората сгради и обекти.

За това дори и хора, родени в една и съща минута, с еднакви потенциали на хороскопите – израстват и живеят в различна социална и физическа среда – от там и по различен начин се разгръща “рамковият договор” за настоящият им живот.

Например: в един и същи ден, час и минута се раждат две деца, едното в семейство на научни работници в богат европейски град, другото в семейство на алкохолици в мизерстващ район на света. Наглед те идват в този живот с равни потенциали като влияние от звездите, но стартовите условия за реализацията на тези потенциали при двете деца е коренно различен.


Линията на времето. Когато знаеш моментите за действие – това не е ограничение, а сила!

Понеже този “рамков договор” – ти си го съставил за своя живот, често ти усещаш порив, вътрешен импулс или неудържимо желание да извършиш дадено действие.

Импулсът може да е правилен, но момента за реализацията му да не е правилен и всичко отива по дя…..те.

Т.е. когато е разчетен астрологичният ти хороскоп, се посочват точните моменти за точните действия. Или иначе казано, когато ти планираш действията си, съобразено с твоята лична времева линия, ще си спестиш купища неприятности и проблеми.

Освен това, когато знаеш предварително моментите, в които в твоят живот ще се появят проблеми, ще може да се подготвиш и много по-правилно да реагираш на тях – емоционално, духовно и физически, че дори да ги избегнеш.

Когато решиш да разбереш какъв сценарии за твоят живот си избрал?
Кога и къде са силните ти моменти за действие?
Къде са ти парите в родната страна или чужбина?
Къде е твоята пълноценната професионална реализация?
Как да постигнеш лично щастие и удовлетвореност?

Тогава потърси грамотна консултация от специалист по астрология. Няма значение източна или западна астрология. ВСИЧКИ астрологии на тази земя работят с едни и същи планети и планетарни влияния. Ако консултантът владее добре материята си той/тя ще ти направи точен анализ и ще ти даде съответните препоръки. Например в Тибет е нормална практика да ти направят хороскоп използвайки източната и западната астрология едновременно и да ти дадът препоръки чрез двата анализа.

Изброеното по-горе е част от анализа на наталната ти карта. Прави се веднъж в живота и никога не е нито късно, нито рано да се направи, важното е да имаш вътрешната потребност за това и тогава може да поръчаш консултация тук.

Анализ на годишна карта се прави от момент на задаване на въпроса за 12 месеца напред. Може да бъде месец юли тази година, тогава се прави анализ месец по месец до юли следващата година. Т.е. по всяко време на годината, може да си поръчаш такъв анализ от тук.

Често пъти, той може да е много по-важен от анализ и разчитане на наталната карта или “рамковият договор”, защото ти дава конкретна информация, за възможностите сега, подводните камъни, силните и слабите ти моменти.
Дава ти информация от какво да се предпазваш, къде да насочиш усилията си, какво да правиш сега, с какво да се съобразиш, какво да подминеш без нерви и драми, в кой момент, какви действия да предприемеш.

И това не е догма или ограничение – това е свобода!

Работата на всеки астролог е да ти разчете и преразкаже по понятен начин – ТВОЕТО решение за ТВОЯТ живот.

Твоята работа е да вслушаш в препоръките и да използваш максимално този анализ в своя полза.

Практикуващ преподавател и консултант от 1996 г. Областите, в които работя:
Ци Мен Дун Цзя, Фън Шуй, Цифрология, Източна астрология, Ароматерапия и Цветотерапия с цветни есенции.
Във всяка ситуация търся индивидуално решение. Отговарям на конкретни въпроси. Ела на обучение или поръчай консултация.


Автор: Миглена Горанова
ЗЕМЯ 681