ТВОЕТО информационно пространство

Бюлетин: 861-001

ЛИЧЕН покровител

На всеки в календара в първите редове от най-важната страница №3 с личните астрологични изчисления е поставен ред на който пише: 

 • НЕБЕСЕН покровител #
 • ЧАС на небесния покровител N

Веднага държа да отбележа, че в тези понятия никога не е имало и сега също няма религиозно съдържание. По този начин хората в древността са искали кажат, колко силна и полезна енергия има в тези дни и са търсили максимално силни и гръмки имена за да им обърнат внимание. Аз съм запазила старите названия, защото в тях има промисъл.

Личните покровители са 10 на брои, но всеки човек има връзка само два, това се определя от твоята рождена дата. 

Наричат ги дневен и нощен покровител. Ти имаш силна връзка само с тези покровители и само тях може да ползваш. Огромно преимущество, е че знаеш кои са те!

Твоят Небесен покровител #съм го отбелязала навсякъде в Личния календар, N часът съм посочила – горе в дясно на печатният вариант, за да покажа – че това е най-добрият момент за действие.

Дори денят да е пълен с червени икони, ако в него имаш личен покровител, той ще смекчи това влияние. Значи, в такива дни това ти е вратичката, ако има нещо важно и не можеш да го отложиш и промениш. Тогава използвай поне твоите лични благоприятни часове N или ползвай “зелените часове за конкретния ден”.

!!!! Внимание – това, че имаш Личен Небесен покровител в негативен ден не го прави подходящ за избор за важни събития.

 

 •  НЕБЕСЕН покровител #

ТОВА е времето, в което печелиш пари и влияние – ТОВА са хората, които ти носят пари и ти помагат.

В Ци Мън Дун Цзя има активации, които се изчисляват много сложно и които са точно за усилване и подкрепа на личния Небесен покровител=Благороден човек – защото в живота това са твоите полезни хора и КЛИЕНТИТЕ ТИ!!!

В Ци Мън Дун Цзя има много и различни активации за пари – т.е. те ти  увеличават работа, респективно възможностите да заработиш повече пари. Ключовата дума тук е да заработиш – т.е. да положиш усилие.

Активациите на Небесният покровител=Благородните обаче ти носят пари, без особени усилия.

Може да не четеш нататък, това е най-важното, което трябва да запомниш за НЕБЕСНИЯТ покровител #– това са твоите клиенти и БЛАГОРОДНИ хора в живота.

Всъщност твоите клиенти и хората, които ти плащат за стоки, услуги, комисионта, рента или заплата, са ти точно благородни хора, защото ти носят блага и ползи в живота. 

Ако шефът ти е роден в година на твоят Небесен покровител – какво по-хубаво от това, винаги ще се грижи за теб, дори и когато не го заслужаваш напълно 😋.

Ако твоят мъж, жена, приятел, преподавател е роден в година на личният ти Небесният покровител – то той/тя ще бъдат такива и в живота ти. Винаги първо място от тях трябва да потърсиш помощ, когато ти е необходима.

От тук може да изтеглиш Източният календар и да знаеш, в кой години са родени твоите полезни хора. 
Например
: Лични покровители са ти Бик b и Коза h. Всички хора, родени в годината на Бика b и Козата h, ще се отнасят благородно към теб и ще ти помагат, дори понякога да не го правят веднага или с най-голям ентусиазъм. Дори и когато те критикуват или мъмрят, това е за твое добро – помисли над думите им.

 •  НЕБЕСЕН покровител #

Много положителна енергия, която разтваря всички лоши показатели: сблъсъци, пустота, вреди и разрушения, наказанията и самонаказанията в карта ти. Всичко това са термини от астрологията. 

За всеки от тях се учи с месеци, че дори и  години – защото те оказват пряко влияние на живота ти.

Какво трябва да знаеш, че в дните и часовете на твоят Небеснен покровител максимално се неутрализират тези влияния в енергетиката ти и това ти помага във всяка ситуация – пари, бизнес, любов, здраве, отношения. 

Тогава ставаш по-цялостен, по-творчески, по-мислещ, по-наясно със себе си. Значи това е време, което може да използваш за анализи, набелязване на цели, отсяване на зърното от плявата, за търсене на конкретна информация. Тези дни се изрязават и по два допълнителни начина:
 
# 1. Помагат да се предотвратят проблеми. Т.е. енергията на деня ти дава интуитивен подтик към дадено действие или получаваш ясно озвучена информация от приятел, колега, партньор, дори и враг и по този начин Времето те възпира от неправилно или неполезно за теб действие.

# 2. Помагат да се разрешат вече създадени проблеми. Така или иначе ти се раждаш с определен рамков договор за това, което искаш да изживеш и реализираш в този живот. Живял си преди да срещнеш и да се научиш за огромните възможности на Календара и за избора на правилен момент за действие.

Т.е ти вече имаш натрупана лична история. Вече имаш създени някакви проблеми, значи в ден с твоят личен НЕБЕСЕН покровител поискай и потърси помощ. Особено силно работи в ден + час на личния Небесен покровител.

 • Помощта може да бъде поискана от конкретен човек или специалист в дадена област.
 • Помощта може да бъде от конкретна административна или банкова институция. 
 • Помощта може да бъде вътрешна молба към невидимите сили в пространството.
 • Помощта може да бъде желанието да си изясниш, къде, с какво и защо бъркаш. 

Например: Имаш за небесен покровител Заек и Змия fЗначи най-добрите вариантите са няколко. Може да потърсиш помощ и само, когато един от тези варианти е налице:

 • в денят на Заека d+часът на Заека d,
 • в денят на Заека d+часът на Змията f,
 • в денят на Змията f+часът на Заека d,
 • в денят на Змията f+часът на Змията f.

!!!! Внимание – това, че имаш Личен Небесен покровител в негативен ден не го прави подходящ за избор за важни събития и не това е момента, да потърсиш помощ за отдавна наболял проблем.

НО, ако ситуацията е много напрегната и извънредна – точно в тези часове търси помощ в негативните дни.

 •  НЕБЕСЕН покровител #

При важни и дългосрочни задачи – винаги на първо място трябва да се избират тези дни и часове за старт на събитието. 

През няколко бюлетина ще има конкретни примери за това, как правим избор при различните видове дейности, но от сега да си знаеш, може ли да ползваш ден с личен Небесен покровител – значи той е твоят избор №1. 

Какво е старт на събитието? 

Денят и часът за подаване на документи за регистрация или закриване на фирма, за откриване на банкова сметка, за пускане на пазара на нова стока или услуга, особено когато е в големи мащаби. 

Денят и часът за пускане на обява за реклама, търг, набор на персонал.

Денят и часът за съобщаване на неприятна или конфликтна информация.

Денят и часът за подписване или прекратяване на договор: трудов, нотариален, фирмен.

Т.е. моментът на СТАРТ на дадено събитие този момент, които ти може да управлавяш и избереш.

КАКВА Е СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА?

01

Стъпка Едно

При поръчка на Активации или Семинари и при финализирано плащане те вече са прикачени към твоят профил и може да ги отвориш на компютър или телефона си и да действаш :)
Както е казано “Господ дава, но в кошара не вкарва!”

02

Стъпка Две

При поръчка на Календар, човек от екипа на “ЗЕМЯ 681” ще се свърже на посочения телефон за потвърждаване на данните и изпълнение на поръчката.
До тогава изгледай обучаващото видео за работа с Календара.

03

Стъпка Три

При поръчка на Консултации по Цифрология, Астрология, Фън Шуй или Ци Мен Дун Цзя, човек от екипа на “ЗЕМЯ 681”  ще се свърже на посочения телефон за уточнение на ден и час и детайлите на консултацията. 

БЛАГОДАРИМ и до нови срещи!

bg_BGBulgarian