Какво всъщност са активациите?

Да обясня само с няколко думи за колосалната сила, качествено различната енергия и огромните възможностите, които създават енергийните коридори винаги ми е било трудно да го направя.

Прочела съм стотици хиляди страници по темата, била съм на десетки семинари при различни преподаватели и майстори на Ци Мен.

Самата аз съм написала хиляди систематизирани страници обяснения на методики и техники ….но точно онези няколко вълшебни думи продължавам ги търся….навярно древните са го казали най-правилно и аз няма нужда да измислям друго: “МИСТИЧНИТЕ ВРАТИ НА СИЛАТА”…

Веднъж в разговор с една моя приятелка се опитвах за пореден път да обясня какво се случва при активациите, защо се случват съответни събития, как да ги ползваме и т.н. и т.н. тези енергийни коридори….. тя ме слуша дълго, много внимателно и накрая ми каза: “Разбрах всичко, ти знаеш да изчисляваш кога и къде се отваря златната река в пространството”….и аз осъзнах, че да, точно това знам да го правя.

Помните ли приказката от детството ни за “Златното момиче”, там доброто момиче помогнало на странната баба в страшната гора и тя решила да му се отблагодари. Завела девойката при реката и и казала да седне на брега и да чака. Тя ще полегне да подремне, а момичето да я събуди, когато дойде “жълтата вода”….

Всеки може да намери приказката в интернет и да я прочете цялата. Но аз за пореден път се прекланям пред българските народни приказки, които са пълни с езотерични знания и космически мъдрост. Защо го казвам? Вижте на следващата картинка разпределението на енергийните коридори в Ци Мен.

Те са в най-добрият случай неутрални, приличат на зеленета река, лоши-приличат на синята река, много лоши-приличат на черната река, (знаем доведеното момиче какво изважда от черната река) и убийствени прилачат на червената река.

Само на края и за малко се появява ЖЪЛТАТА РЕКА, която прави момичето златно, дава му изобилие в живота и го омъжва за царският син.

Тази “жълта река” всъщност са най-рядко срещаните 3% “МИСТИЧНИ ВРАТИ НА СИЛАТА”, която ти можеш да ползваш, ако решиш да грабнеш тази възможност.

Какви активатори използваме?

За да можеш да вземеш “кофчежето с жълтици”, трябва да се знаеш кога и къде точно тече тази “златна река” и какво точно трябва да поставиш на пътя и, за да влееш това изобилие в живота си.

Основните активатори на място са три: Свещ, Вентилатор И Фонтан.

Активаторитите се поставят за 2 часа в определени области на дома или офиса. След това се махат от това място. Т.е. при този тип активации, съответният активатор НЕ Е ПОСТОЯННО на определена точка в пространството, а само временно, докато там има силна енергия.

При някой специфични активации може допълнително да се използва влажно почистване в определи сектори на дома, разместване на мебели, понякога се поставят дълготрайни активатори и най-важното самият човек, който присъства в пространството, неговите мисли, идеи, действия. Той трябва да бъде на съответното място в съотвеното време.

При първата поръчка на активации, всеки получава точна, ясна и подробна инструкция за начина на правенето на активациите на място в дома/офиса или личните активации с движение в пространството.

Най-често и основно активациите са по 2 часа, т.е. 120 минути.

Има 24 часови активации, това се “Подгряване на паричната звезда”, “168 – активация на благородните звезди”, много рядко в годината се появяват 24 часови активация Птица или Дракон.

Активаторът може и за 15 минути да работи в посочения сектор и пак да има ефект, няма да е толкова силен, колкото при пълната двучасова активация, но при всички случай е повече от нищо.

Нищо страшно няма да се случи. В най-лошият случай силната и положителна енергия, която е влязла в жилището ще отиде да неутрализира следващата по всяка вероятност неблагоприятна енергия. Т.е. няма да има негативен ефект, но няма да има и очакван положителен ефект.

На тази страница тук, сме описали подробно най-често срещаните грешки.

Прочети ги внимателно, ако не ги допускаш резултати са повече от чудесни!
При активациите за дома и офиса, всеки който е в дома, респективно офиса може да постави активаторът в определения сектор и в определеният час.

При големи фирми, съм имала случай, когато тази задача се поставя на един от служителите и той си следи графика и пуска активаторите.

Децата също могат да ти бъдат помощници в тази област, стига да се спазват стриктно правилата за безопасност. Напълно неразумно е да накараш малко дете да запали свещ и да бъде оставено с нея само в къщата. По-добре пропусни такава активация, отколкото да рискуваш излишно или замени типа активатор от свещ на вентилатор.

ВАЖНО! Всеки активатор може да бъде заменен от вентилатор. Т.е. вместо свещ или фонтан, на съответното място може да се пусне вентилатор.

Тогава се открива нова възможност да НЕ СЕ пропускат активации. Във всяка голяма строителна верига магазини и не само там има таймери, който се включват в електрическата мрежа и могат да се настройват да се активират в определен час. Това е отлично решение за активациите, да работят и да зареждат пространството, дори когато човека не си си у дома.

Поставяш вентилаторът на определеното място, настройваш го за точен час и тръгваш по задачи, идва времето, таймерът включва вентилаторът, свършва времето, спира вентилаторът. Активацията е направена, енергията е разпръсната в пространстово.

Пространството формира минимум 30% от живота ти, твоят и на твоите близки. Когато в дома ти има силно положителна енергия, тогава действително, твоят дом се превръща в твоя крепост и ти помага на всички нива.

Една активация, направена правилно ти дава спецефичната за нея енергия за 7 дни, за да може да се действаш и да си подкрепян в намеренията си.

Когато правим пакетните активации те са много повече, първо защото са различни като специфика, второ защото взаимно се усилват и имат много по-мощен ефект. Тогава може да има дни с три до пет различни по вид активации.

Има случай обаче, дори и да иска човек да направи много активации от даден вид да няма възможност, защото някой активации са толвока редки, че се появяват по две, три месечно.

Някой активации има възможност да се правят веднъж на няколко месеца. Те обикновено са включени в комбинираните пакети и са свързани с рождената дата на човек. Да, има много редки активации, но те са много по-дълготрайни и с много по-мощен ефект, за това такива активации не трябва да се изпускат.

Точният чертеж не е задължително условие, но е много, много желателно и да са определени правилно секторите за активации и точните места за активаторите.

Понякога има сложни или странни архитектурни решения. Понякога ползваме само част от някакво пространство, за това е най-добре, да се определят точните места за активациите от специалист.

В магазина за активациите има посочени опции, както за направата на точен чертеж с поставяне на шаблоните и правилно определяне местата за активации, така и другата възможност само поставяне на шаблони върху изпратен чертеж. И в двата случая при поръчка наш сътрудник ще се свърже за уточнение.

При всички случай, ще ти трябва компас, може да ползваш този на телефонът си за определяне на посоките на света. Има много активации, за който е нужен само компас: например  “Птица каца в гнездо”, “Трите победи” и други.

Отговорът на този въпрос зависи от това, колко си на зор в момента и какъв ти е проблема. Като цяло въобще не е задължително условие човек веднага да поръча всичко, което го има като предложение.

Даже в ситуация когато човек се чуди и не знае е най-добре да се свърже със съдтрудник на ЗЕМЯ 681 и да уточни, какво цели и за какво му са необходими активациите. Така ще се определи това, което е най-доброто към настоящата ситуация. След време може да се окаже, че комбинацията от активации търпи промени или човек е постигнал желаната цел и за известно време ще се наслаждава на резултата и няма да прави активации.

Като цяло комбинираните активации са най-добрата възможност, защото тогава се изчисляват персонално за човека и за пространството.

При комбинираните активици, винаги наш сътрудник се свързва с теб, за да се уточнят резултатите, които се търсят.

Освен това при тази комбинация, се включват едновременно силни и детайлни активации, които не се предлагат като отделни опции, които обаче имат много мощен ефект.

Ние изпращаме ясни и точни инструкции за начина по който се правят активациите на място, активациите с движение, различни специфични ситуации, когато има такива. Въпреки това ние сме на твое разположение за въпроси и отговори по и-мейл или чрез уточняващ телефонен разговор в работно време от 10:00 до 17:00 часа в делничните дни.
Най-краткият период за активации, които се предлага в магазина е 1 месец.

Най-дългият период за активации е 12 месеца.

Има възможност за пакет от 3 месеца, 6 месеца и 12 месеца – със съответните остъпки.

Изборът може да се направи от падащато меню при съответната активация.

ВАЖНО! Периодите, т.е. месеците при активациите НЕ СТАРТИРАТ на първо число от календара. Те стартират около 5-8 число всеки месец. Продължителността отново е 30 дни, но началната точка е изместена, във времето, защото се ползва източният календар при изчисление на активациите.

При всички случай клиента ще получи 1 месец, 3, 6 или 12 месеца, като период.

ВАЖНО! Периодите, т.е. месеците при активациите НЕ СТАРТИРАТ на първо число от календара. Те стартират около 5 до 8 число всеки месец по познатият ни григориански календар.

Продължителността отново е 30 дни, но началната точка е изместена, във времето, защото се ползва източният календар при изчисление на активациите.

Тук сме посочили ориентировъчни начални и крайни дати на календарните месеци, защото през няколко години също има изместване с по един ден и след това се връщат на тези начални дати за няколко поредни години.

Месеците съответно се наричат: Месец на Тигъра, месец на Заека, месец на Коня, месец на Глигана и т.н.

В зависимост от избраният вариант.

“Птица каца в гнездо”, “Драконът си обръща лапата”, “Подгряване на паричната звезда” не по-късно от 24 часа след поръчката, може и по-бързо в завимост от това, дали вече сте поръчвали от нас, дали имате опит в правето на активации.

При пакетните активации практиката показва, че до 72 часа е най-доброто време, да се изчислят и изпратят съответните активации.

Клиентът винаги получава периода, за който е заплатил. Често пъти има и бонуси като допълнителен период, защото познатият ни григориански календар е различен от енергийния календар, който се ползва за изчисление на силата и качеството на активациите.

Този въпрос няма абслютно точен отговор. Защото енергийните коридори са изключително динамични през времето. Има месеци, в който няма дори една, единстена активация от даден вид, има месеци, в който могат да се срещнат 10-15 активации от този вид.

Но средно месечно активациите, които се предложени в магазина са между 5 и 15 на брои при индивидуалните. При пакетните активации обикновено са между 8 и 15 страници, формат А4, в зависимост от целта, която се преследва.

Тук обръщаме внимание, че количеството, НЕ Е ОПРЕДЕЛЯЩО за качеството на активацията. Както, и че една активация ти дава енергия и възможности за минимум 7 дни.

Всички, които правим активации години наред се привързваме към тях, харесваме ги и ги търсим все повече и повече с времето, но и всички сме видели в практиката, че всяка активация, дори и от един и същи вид е УНИКАЛНА като възможности и енергия, които ти дава.

След поръчка на активации се изпращат на посочен от клиента и-мейл. Някой от активациите се изпращат веднага. Пакетните активации след разговор с клиента и след изчисления свързани с рождената дата на конкретния човек се изпращат от 3 до 4 дни след проведените разговори. Клиента винаги получава заплатеният период като времетраене, често с допълнителни бонуси като време.

Ние от ЗЕМЯ 681 изключително сериозно и професионално се отнасяме към работата си и клиентите си.

През годините сме доказали високото качество на продуктите и услугите си.

За направени поръчки, изчислени и изпратени активации – НЕ СЕ предвижда връщане на средства. Средства се връщат в пълен размер, ако след направено уточнение с клиента за вида активации ние поради някакво формажорно обстоятелсто, от “ЗЕМЯ 681” не сме изпратили направената поръчка 4 дни след проведен уточняващ разговор с клиента.

За направени консултации и закупени семинари от сайта – НЕ СЕ предвижда връщане на средства.

За изготвянето и изпращането на “Личен календар на Успеха” – НЕ СЕ предвижда връщане на средства.

Това сме го посочили в ОБЩИТЕ условия виж тук и на началната страница на сайта – виж тук.

Разгледай магазина, избери твоята активация и я поръчай.

Действай не чакай, времето си лети,
резултат без действия няма да има!

Встъпи в “златната река” и греби с пълни шепи от възможностите на живота, по нов и различен начин.

“МИСТИЧНИТЕ ВРАТИ НА СИЛАТА” нямат аналог за сравнение, това са енергийни коридори идващи от Космоса и преминаващи през планетата.

Всъщност тези енергийни коридори създават живота
и
изобилието на Земята!