Активациите по Фън Шуй и Ци Мен са мощен инструмент, позволявайки ти да привлечеш в живота си кардинално нови възможности и да постигнеш немислими преди използването им цели и резултати.

ЗАЩО тогава активациите НЕ винаги работят или НЕ получаваш очаквания резултат?

Тук съм показала често срещани грешки и начините им за поправка, за да получиш резултатите, за които мечтаeш.

Грешка ПЪРВА: БЕЗцелно провеждана на активациите.

Грешка ВТОРА: Неточно място за провеждане на активациите.

Грешка ТРЕТА: БЕЗдействие след провеждане на активациите.

Грешка ЧЕТВЪРТА: ЕДНОкратни активации, вместо регулярни активации.

Грешка ПЕТА: НЕспазване правилата за безопасност.

Грешка ШЕСТА: Негативни външни въздействия – ША.

Грешка СЕДМА: Използването на точните активатори по предназначение.

Грешка ОСМА: Ясно поставена цел и фокусирано намерение.

Грешка ДЕВЕТА: Наличието на негативни енергии на мястото, където се провеждат активациите.

Грешка ДЕСЕТА: Правиш активации в много хаотично и замърсено пространство.

Грешка ЕДИНАДЕСЕТА: НЕ правиш активации по Фън Шуй и Ци Мен Дун Цзя!

ГРЕШКА ПЪРВА

Безцелно провеждане на активацията.

Ако ти правиш активациите без ясно поставена цел, която преследваш.

 • защото, това е нещо ново и атрактивно;
 • защото това е модно;
 • защото, си решил да пробваш нещо различно;
 • защото, си чул страхотни отзиви от други хора;
 • защото, си търсач на нови усещания….
То в такъв случай, не очаквай особени резултати. Активациите или няма да ти донесът чакания резултат или ти няма да го усетиш по търсеният начин.

Пример: Купил си и използваш активацията “Подгряване на паричната звезда”, …..така за всеки случая. Но нямаш ясна и конкретна цел, като например:

 • приключване на сделка;
 • увеличаване на месечния доход;
 • привличане на нови клиенти;
 • увеличаване обема на работата и поръчките;
 • намиране на допълнителни доходи…
Тогава може и да се разочароваш, защото или възможностите ще нарастват бавно или ти няма да свързваш резултати с активирането.

Решение:

1. Постави си краткосрочна или дългосрочна цел, заради която правиш активацията. Когато палиш свещта, заяви конкретно намерение и искане към Вселената.

2. Комбинирай, ако е нужно с други активации. Направи си план за действие.

3. Действай в посока на целта си. Както се казва: “Господа дава, но в кошара, не вкарва!”

ГРЕШКА ВТОРА

Неточно място за провеждане на активацията.

Енергийните коридори за активации се определят от 8те посоки на света. Всяко жилище или офис обаче има собствено архитектурно разпределение на пространството и съответно на различни места попадат кухните, баните, спалните и другите помещения.

Има сектори, в които е абсолютно противопоказно провеждането на активации и това изрично го посочваме, когато изпращаме индивидуалните или пакетните програми. Такива места са:

 • тоалетната;
 • баня с тоалетна;
 • затворено килерно пространство;
 • открита тераса в дома или офиса;
 • неправилно място за поставяне на активаторът;
 • незнание, къде да се постави активаторът, при големи офисни помещения.
Дори и да бъде перфектна енергията, която е изчислена и посочена в таблиците, и ти се стремиш да разпространиш в дома, поставяйки активатор в тоалетната, няма да получиш желан и търсен ефект.

Решение:

 1. Не прави активации в изброените помещения.
 2. Поръчай да се изготви точен чертеж с правилно измерени посоки и точно определени места за активиране. Такъв чертеж се прави еднократно и се ползва завинаги за този имот. Поръчай от тук:
 3. Ако на този етап си решил, че няма нужда да инвестираш в изработването на точен чертеж с шаблони за активации, то помисли за услугата: “Поставяне на шаблони върху готови чертежи”. Така ще разбереш възможно най-близките и точни места за активиране. Поръчай от тук:

ГРЕШКА ТРЕТА

БЕЗдействие след провеждане на активация.

Тази грешка е допускана от мнозина. Аз на моменти също съм я правила, докато разбера колко е важно, действително да се възползвам от създадените ситуации, вследствие на активиране на пространството.

След провеждане на серия от активации, свързана с привличане на клиенти за консултации, пространството откликна и за седмица получих 14 заявки. Аз ентусиазирано отговорих и определих срещи с 9-10 човека, другите оставих за после….и така във времето това ….после се разми и изчезна….

Да, консултациите са много ангажиращи и ми отнемат много енергия, но все пак аз бях заявила на Космоса намерението си и желанието си за работа в тази посока и пространството откликна с 14 поръчки само за 1 седмица без да пусна и един ред реклама. Но, аз от леност и отлагане изпуснах сигурни клиенти, някой навярно дългогодишни.

Впоследствие за няколко месеца активациите свързани с пари, работеха многооо по-слабо….явно простраството реши, че не съм действително готова за работа…..

Решение:

 1. Не прави активации, ако очакваш лесни пари изневиделица, а не искаш действително да работиш и да разшириш кръгозора си и клиентската си база.
 2. Бъди открит към всяка възможност и я грабвай на мига.
 3. И не забравяй, че … “Лозето НЕ иска молитва, а иска мотика!”

ГРЕШКА ЧЕТВЪРТА

ЕДНОкратни активации, вместо регулярни активации.

Народът го е казал: “Една птичка, пролет не прави!”.

Не, че не съм наблюдавала УАУ ефекти и с мен самата, и с мой клиенти от еднократни активации…..наблюдавала съм много. Но действително качествените и дълготрайни резултати, идват с регулярност на действията, т.е. редовни, ежемесечни активации. Аз лично правя повече от 10 години, постоянно активации в дома.

Активациите може да ги сравним с витамини на пространстово, които се набавят постепенно и чрез дома започват да променят към по-добро и по-добро живота ти. На страницата свързана с Фън Шуй многократно съм подчертала, че домът ти формира минимум 33% от съдбата ти!!! Понякога и много повече!!! Ако този дом е пълен постоянно с положителна, градивна, творческа и парична енергия, то и тези положителни 33% навлизат в живота на всички, които живеят там. От най-малките до най-големите. Когато се активира пространството, то работи за всички!

Решение:

 1. Ако искаш максимален ефект, изгради стратегия за действие. Нормално е да ти е любопитно и да искаш да видиш, как работят тези активации, тогава опитай с месец, но не се разочаровай, ако веднага не е настъпил УАУ ефект.
 2. Поръчай си от един вид активация и я ползвай регулярно и дългосрочно, като внимаваш за посочените грешки и не ги допускаш. Така си спестяваш пари и имаш дългорчен план и действаш по него. Поръчай от тук:
 3. Поръчай пакетни активации, те винаги се изготвят индивидуално спрямо рожденият ти ден и личните цели към момента, за да могат макисмално да те подкрепят в действията ти и да ти създадат необходимите възможности за това. Поръчай от тук:

ГРЕШКА ПЕТА

НЕ спазване правилата на безопасност.

Може и да не мислим всеки ден върху фундаментални въпроси за сътворението, но ние живеем в пространство със строги физични закони. Атмосферно налягане, земно притегляне, движение на земята около слънцето, сезони, приливи, отливи….проследими и предвидими физически събития.

Така е и с нашите лични енергийни полета, формирани от енергиите на рождената ти дата. Те също имат строго повтаряеми физически модели.

Всеки един от нас има ден с “Личен разрушител”. Кой е личният ти разрушител се определя или екипа от на ЗЕМЯ 681, когато си поръчваш пакетни активации или от програмата тук. “Личният разрушител” е срещуположният знак по година на раждане. Какво е “Личен разрушител” може да прочетеш от статията тук:

В изчислените активации винаги се посочва за кого е опасно да ползва активацията. В таблиците е отбелязано: активациите могат да се правят “БЕЗ родените в …..” и се посочва кои е зодиакалният знак.

За това какви куриозни случки има за получаване на пари, без да се спазват тези правила може да се направи цяла книга. Но това винаги е свързано със сътресения и неприятни събития. Фатални случки никога не е имало, защото все пак енергийните коридори, които се използват са положителни и градивни, но получаването на пари или възможности обикновено е съпроводено с екстремно напражение, а това никому не е нужно.

Пример от практиката. Мой клиент бизнесмен, регулярно прави любимата на много хора активация “Подгряване на паричната звезда”. В бързината не доглежда, че денят за активация му е “Личен разрушител” и пали свещта за 24 часа. На следващият ден, тръгвайки от вкъщи към офиса с колата си, го удря много силно странично млад шофьор….На него нищо му няма, но колата е “тотал щета”…. Пари от застрахователите получава много бързо, родителите на момчето също се вклчюват с парична помощ….но ситуацията така или иначе е стресова.

Решение:

 1. Следи внимателно за дните на “Личен разрушител” и не прави активации в този ден. Все пак той е въднъж на 12 дни. По-добре пропусни една възможност, отколкото да си създадеш излишен стрес.
 2. Бъди внимателен и отчитай датите на раждане на живущите в дома. Защото може да се засегне член на семейството и да му предизвикаш неприятни усещания.
 3. Активациите МОГАТ да се правят при отстъствие на човека от дома, дори за него да е ден на “Личен разрушител”. Това е посочено подробно в инструктиите, които се изпращат при поръчване на активации.
 4. Поръчай пакетни активации, те винаги се изготвят индивидуално спрямо рожденият ти ден. При пърновачалната заявка винаги се изчисляват личните зодиакални знаци на всички живущи в дома или работещи в офиса, така ще знаеш, кои дни трябва да се избягват или да се ползват по безопасен начин. Поръчай от тук:

ГРЕШКА ШЕСТА

Много хора си мислят, че активациите са нещо като ритуал. Палиш някаква си свещ, пускаш вентилатор или фонтан на място в дома и всичко е …. “пей сърце”.

Да, ама Не! Активациите са много мощна и рядко срещана енергия, с която имаш възможност да захраниш дома си или офиса и която много сложно се изчислява кога и къде се появява.

В действителност за един месец има средно около 2 880 възможни енергиини коридора и само 3% от тях могат да се ползват за различни цели. Често пъти някои активации ги има само три до четири пъти в месеца. За това много хора в желанието си да не пропуснат някоя активация забравят да се огледат извън дома и какво се случва в околното пространство.

Енергията постъпва отвън и ако по пътя и има различни препятствия, то тя ще внесе в дома и тези негативи. Ако ти сложиш свещ на прозореца в определен ден и час и точно срещу този прозорец има новостроящ се обект и стрелата на крана сочи в твоето жилище, то енергията която ще влезе се нарича ША, а ШАозначава “отровна стрела”.

Решение:

 1. Излез и обиколи своя дом с очите на непознат. Виж има ли опасни атакуващи енергии. Те могат да бъдат постояни или временни. Постоянно насочени могат да бъдат: голям уличен стълб, голям билборд, камбанария на църва наблизо, която се вижда от прозорците, стара рушаща се сграда, гробищен парк, отделение на бърза помощ. Временни могат да бъдат: строителен кран на новострояща се сграда.
 2. По принцип няма възможност де се изборят тук всички възможни ША, за това има написани десетки книги направени специализирани семирани по Фън Шуй.
 3. Ако имаш някои от изброените ситуации или, ако имаш съмнения вариантите са два:
  1. Поръчай професионална консултация от тук, защото тази ША заплашва жилището ти и най-вече здравето в семейството, за да се прецени на място от специалист, какво може и трябва да се направи ИЛИ
  2. НЕ ПРАВИ активации в този сектор, за който се съмняваш за наличие на външна ША енергия.
 4. Има специални активации, които неутрализират такива вредни въздействия, това са активациите на “Благородните по Фън Шуй”.

ГРЕШКА СЕДМА

Използването на точните активатори по предназначение.

При активациите има няколко основни активатора и методи за дейстиве, това са:

 • Свещ;
 • Вентилатор;
 • Фантан;
 • Самият човек, който прави активациите;
 • Разместване на мебели;
 • Почистване на определени сектори в дома;
 • Чайник с насочена струя пара;
 • Постоянно движещ се предмет.

Всички тези активатори според ситуацията се поставят на определено място в определен ден и час. Това е посочено в инструкциите за приложение и месечните активации. Тези места с изключение на някой особености са винаги максимално близо до външните стени на дома или офиса.

Да вземем пример със свещта. Обичаш да палиш редовно ароматни свещи в хола за създаване на уютна атмосфера. Това по принцип е ОК, но ако любимото ти място за свещта е шкаф, залепен на външна стена, на това място запалването на поредната свещ, няма да бъде активация, защото там регулярно се пали свещ.

Аз по принцип от десетки години, изключително внимавам къде и кога паля свещи, пробивам стена, пускам вентилатор или фонтан, защото всичко това може да ми донесе понякога много стресиращи последствия. На регулярният годишен семинар по Фън Шуй, винаги посочвам изрично кои са опасните места за ремонт и пробивни действия в дома/офиса.

Решение:

 1. Смени типа активатор, т.е. замести свещта например с вентилатор.
 2. Внимавай в кои зони на дома палиш свещи, пускаш вентилатор или поставяш фонтан. Пак подчертавам, това може да предизвика много опасни странични ефекти, защото настъпват силни промени по Фън Шуй за дома.
 3. За да бъдеш сигурен, когато не ползваш активаторите по предназначение, а искаш да пуснеш вентилатор за да се охладиш в летните жеги, то постави го на минимум 60 см от външните стени на дома!
 4. Изобщо внимавай какво се случва близо до външните стени на дома ти и ако не е изрично необходимо не пробивай или не пускай активации там.
 5. 97 % от енерегийните коридори са негативни!!! Това е енергия, която идва от Космоса. Защо е нужно да вкарваме тази негативна енергия в домовете си, само защото не знаем и сме запалили свещ на неподходящото място, а после се чудим от къде и защо ни е връхлетяла някаква беда……

ГРЕШКА ОСМА

ЯСНО поставена цел и фокусирано намерение.

Тази грешка донякъде прилича на първа грешка. Нейната особеност е, че много често се допуска от недоглеждане или липса на съсредоточаване към целите на активацията.

Главно се допуска при активациите с движение, т.е. разходките в пространството.

Например моя клиентка дълго време ползваше активации за любов и романтичи отношения. Наглед ги изпълняваше регулярно и много точно. Следеше за посоките на движение, беше си открила и набелязала крайните точки на разходките, беше открила подходящи места за престои в края на активациите и нещо въпреки това не сработваше……

Когато я попитах какво точно прави, тя ми каза, че взима учебник, по който ще има изпит, излиза в точният час, тръгва в точното направление, стига до избраното място, сяда, поръчва си кафе или чай и почва да учи?!?!?!?

Интересно, кой е този мъж герой, където ще посмее да прекъсне съсредоточено четяща девойка, за да я заговори и покани на среща……

Между другото въпросната сесия, тя е взе с най-висок възможен успех, защото романтичните активации, често съвпадат и могат да се ползват за повишаване на успеха и оценките от изпитите.

След сесията коригирахме ситуацията. В първите 20-30 минути от началото на активацията тя се подговяше за възможна среща: макиаж, дрехи, настроение. След това тръгваше на разходка, вече без учебници и беше набелязала други места, където има повече хора и повече възможности за среща, контакти и запознанство. След месец, тя вече беше в романтична връзка :)

Решение:

1. По време на провеждане на активацията съсредоточи вниманието си над мечтата си или целта си.

2. Влез в подходящо вътрешно състояние, визуализирай, бъди максимално точен какво искаш или очакваш от Космоса като помощ, ситуация, човек, възможност и т.н..

ГРЕШКА ДЕВЕТА

Наличие на негативни летящи звезди на мястото, където се провежда активацията.

Тази грешка я пиша, за да бъдат информирани и предупредени хората, които решат евентуално да ползват представени “безплатни” активации по разни форуми .

За активациите, които се предлагат на сайта са взети всички мерки за безопасност, сила, качество и стойност.

За това какво пишат по различни форуми и предлагат като активаци, ние не можем да обхванем, но тук предупреждаваме ползващите, че:

Всеки месец и всяка година има негативни сектори по Фън Шуй. В тези сектори на дома/офиса НЕ бива да се провеждат шумни активации. Например има активации с пробиване или удряне на стената. С цел безопасност на живеещите или работещите трябва много да се внимава къде се правят такъв тип активации и дали въобще са необходими?

При такива шумни активации се отприщват силни негативни енергии, които предизвикват поредици от проблеми в дома или офиса. Рядко някой може да свърже тези две събития: ремонт и опасно място за активиране, но обикновено имат пряка връзка, защото ремонтът всъщност е голяма вид активация в дома.

Например за 2023 година опасни места за активации и ремонти са Изток и Запад. Там нещата трябва максимално да се прецизират от специалист в областта.

Опасно място за активации и ремонти е също така и целият СЗ, особено в първата половина на годината.

Решение:

1. Не прави активации в годишни негативни сектори. Тях ги съобщавам винаги и подробно ги разглеждам на годишният семинар в трета част: Фън Шуй.

2. Може да си закупиш запис на семинара на промоционална цена от тук.

3. Не прави активации и ремонти в сектора на 5та жълта звезда. Тази година това е СЗ.

4. Като минимум може да си изтеглиш шаблон с годишните влияния за 2023 година. Опасните сектори са посочени в червено, сиво и жълто и в тях без специални изчисления НЕ трябва да се извършват активации и да се правят ремонти.

5. Ако ремонтите са наложителни задъжително се възползвай от “Избор на дата за ремонт”, ще си спестиш много време, главоболия, размотавания и излишни пари.

ГРЕШКА ДЕСЕТА

Правиш активации в много хаотично и замърсено пространство.

Активациите вливат силна и мощна енергия в дома ти, която иначе ще премине транзитно през пространството и ти няма да може да се възползваш от нея.

Но, както е опасно, ако по пътя и към дома ти има Ша енергия, така и вътре в дома ти, ако е пълен безпорядък не може да се очаква качествен скок.

Безпорядъкът може да бъде: физически, емоционален или интелектуален. Но, на първо място най-опасният за активациите е физическият безпорядък в дома.

Натрупани вещи, разхвърляно пространство, мърсотия, застояли материали, недовършени и натрупани проекти…..

Как да искаш и да очакаваш нови възможности, като няма място за тях в живота ти???

Решение:

1. Разчисти физически пространството. Прочети тези статии и се възползвай от препоръките им.

2. Освободи се от всички стари и неизползвани вещи в дома ти. Продай ги, замени ги, подари ги, изхвърли ги. Освободи пространство за нови възможности!

3. Поръчай си “Календар на Успеха”, освен стотиците полезни неща в него има отбелязан така наречения “IIри индикатор”. Ден, който съм нарекла “космическа прахосмукачка”. Този индикатор е полезен за много неща, но главното е, че е отличен ден да разтребиш и почистиш от застояли вещи. И това е най-доброто време за това. Правилното действие в правилният момент ти носи огромни ползи и резултати.

ГРЕШКА ЕДИНАДЕСЕТА

Не правиш активации по Фън Шуй и Ци Мен Дун Цзя.

Да, това също е много голяма грешка.

Например веднъж годишно си правиш профилактичен преглед при специалист, НО през цялото останало време не се храниш правилно, не се движиш регулярно, не приемаш витамини, не спиш достатъчно. Какво от това, че си отишъл на един профилактичен преглед, като през цялото време не се грижиш за себе си?

По същият начин, някой посещава един семинар по Фън Шуй или прочита една книга по темата, прави някакви еднократни размествания и толкоз. Решава, че всичко е направил както трябва за дома си и смята, че с това се изчерпват възможностите на Фън Шуй.

Това е като да се изкъпеш веднъж в годината и да решиш, че това е достатъчно и за 365 дни вече си чист.

Не случайно активациите се наричат витамини на пространството или силна акупунктурна енергия за дома/ офиса. Именно редовното приемане на витамини или редовните грижи за здравето дават добри и трайни резултати.

Решение:

1. Поръчвай си поне веднъж на три месеца активациите за пречистване и почистване на дома. Пакетната цена е по-изгодна, но и няколко пъти в годината по един месец да направиш активации ще видиш значителни подобрения в енергетиката на дома. Това ще ти даде вдъхновение за редовна грижа за пространството, а то ще ти се отблагодари хилядократно. Поръчай от тук:

2. Изгради си стратегически план за действие, определи кои от активациите ти вършат работа и поръчай този пакет. Активациите, когато се правят редовно и без да се допускат изброените грешки действително създават ОГРОМНИ нови възможности. В живота на всички, които ги ползват регулярно настъпват трайни и изключително благоприятни промени.

3. Избери си поне един тип активации и редовно ги провеждай в дома си. Разгледай възможостите тук: